Financieel Vitaal
Hulp bij geldzorgen via jouw werkgever

Blog

Erna Knipscheer is geboeid door de rol van geld in mensenlevens. In deze blog deelt zij ervaringen, nieuws en overdenkingen uit haar dagelijkse praktijk als Financieel Vitaal Coach.

04.01.2022

1. Het nieuwe jaar 2022 is begonnen…

fireworks-g7bf188b2f_1920.jpgHet nieuwe jaar is al weer enkele dagen oud als ik deze eerste blog van hopelijk een lange serie schrijf. Een veelbewogen jaar met vooral veel positieve ontwikkelingen ligt achter mij. In april 2021 verruilde ik mijn verzameling oude bedrijfsnamen voor de nieuwe naam Financieel Vitaal. In plaats van overal goed in te zijn focus ik nu op coaching van werknemers met geldzorgen onder het mom van “kiezen en gekozen worden”.

Afgelopen halfjaar heb ik het grootste deel van de tijd besteed aan mijn verhuizing en de studie voor de bachelor toegepaste psychologie. Op dit moment is de studie bijna klaar en kan ik starten met afstuderen. Het zal je niet verbazen dat mijn scriptie gaat over de psychologische kant van geldzorgen bij werknemers en de gevolgen hiervan voor hun werkgevers. Mijn ervaringen en overdenkingen over dit en andere thema’s zal ik regelmatig delen in deze blog.

Verder is het vooral mijn bedoeling om hier iets van mijzelf te laten zien, als mens achter de Financieel Vitaal Coach. Mijn visie, gevoelens en gedachten over de rol van het geld in deze maatschappij. De armoede en de financiële ongezondheid waarmee veel mensen leven. Maar ook de mooie dingen, de eyeopeners en de creatieve oplossingen. Op die manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan een mooiere (financiële) wereld van morgen.  

Erna Knipscheer - 16:53 @